Dette ble årets BMW-forhandler i «annerledesåret»

Dette ble årets BMW-forhandler i «annerledesåret»

Disse ble topp tre i BMWs forhandlerkåringer for 2020.

Den norske BMW-importøren har kåret sin «Årets forhandler», men ikke delt ut øvrige priser som i fjor.

- Normalt sett deler vi ut priser i flere kategorier (salg, servicemarked, finansiering), samt en hovedvinner som da får utmerkelsen «Årets BMW-forhandler», sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

- For «annerledesåret» 2020, hvor forutsetningene til våre forhandlere har vært svært varierende gjennom året, falt BMW Norge ned på at utmerkelsen «Årets BMW-forhandler 2020» ville gå til den forhandleren som kunne vise til de beste salgsresultatene, sier Tegneby.

Ifølge importøren utmerker de tre forhandlerne seg på topp spesielt godt hva gjelder kundetilfredshet og «mystery shopping», i tillegg til sterke prestasjoner i lokal markedsutnyttelse og ordreinngang. 

... og de tre på topp ble:

  1. Bilia Hønefoss
  2. Bavaria Ålesund
  3. Bilia Kongsvinger

- Teamet på Hønefoss demonstrerer at sterke resultater innen kundetilfredshet og solide salgsresultater ikke er motsetninger, men går hånd i hånd, sier Tegneby.

- Det tydeliggjøres også gjennom at BMW ble det nest mest registrerte bilmerket i deres distrikt, sier Tegneby og legger til:

- Samtidig fortjener samtlige BMW-forhandlere i Norge en stor og ydmyk takk for innsatsen som ble lagt ned i et år hvor overraskelsene og utfordringene stod i kø.

Til toppen