7. september 2019 giftet Ingeborg Oline Instefjord Neergård (30) og Jon Anders Neergård (40) seg i Austevoll Kirke. De valgte å gå for en helt spesiell bryllupsbil, nemlig en Iveco X-Way.

Bruden kjørte lastebil til bryllupsfesten

I fjor høst valgte Ingeborg Oline og Jon Anders fra Austevoll å bruke Instefjord Maskins Iveco X-Way som bryllupsbil.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Ingeborg Oline Instefjord Neergård (30) og Jon Anders Neergård (40) giftet seg 7. september 2019. Vielsen ble holdt i Austevoll kirke og festen fortsatte videre på Storebø Skole. Det var et tradisjonelt bryllup med alt det innebærer, men bryllupsbilen var utenom det vanlige.

Transportmiddelet mellom kirken og festen var nemlig en Iveco X-Way lastebil. De valgte også å ta bilder sammen med den utradisjonelle bryllupsbilen.

Måtte overtale mannen

Ingeborg Oline jobber i familiebedriften Instefjord Maskin i Austevoll. Entreprenør-firmaet kjøpte lastebilen i fjor og da tenkte Ingeborg Oline at det kunne være morsomt å bruke lastebilen som bryllupsbil.

Ingeborg Oline Instefjord Neergård (30) og Jon Anders Neergård (40) ble ektepar 7. september 2019.

- Det tok litt tid å overtale mannen min, men etter hvert så syntes han også det var en god idé. Jeg har førerkort til lastebil og kjører det meste av store kjøretøy. Lastebilen er et utrolig godt redskap å ha i firmaet med stor fleksibilitet og den kan varmt anbefales. Det var spesielt gøy å bruke den som bryllupsbil, sier Ingeborg Oline.

- Fantastisk

Svein Rune Herland i Iveco Bærum synes det er kjempegøy at lastebilen ikke bare blir brukt i jobbrelasjon:

- Det er fantastisk at bilen har blitt brukt til en så begivenhetsrik dag i livet. På vegne av Iveco ønsker jeg brudeparet all lykke og kjærlighet fremover.

Powered by Labrador CMS