Han blir ny direktør for Hedin Automotive Norge

Han blir ny direktør for Hedin Automotive Norge

Henter lederen for Hedin-virksomheten i Sveits.

Marcus Larsson er ny administrerende direktør i Hedin Automotive. Det bekrefter forhandlerselskapet nå i ettermiddag.

Larsson kommer fra stillingen som landssjef for Hedin Automotive i Sveits, og er også administrerende direktør i Klintberg & Way Automotive (en del av Hedin Group) og konstituert Chief Operating Officer i Hedin Group.

Han har tidligere 14 år bak seg i Mekonomen-konsernet, i tillegg til erfaring fra Volkswagen-gruppen og Hydroscand.

- Jeg er veldig glad for at Marcus har takket ja til rollen som administrerende direktør i BMW-divisjonen vår, Hedin Automotive, sier Anders Hedin, eier og administrerende direktør i Hedin Group.

- Han kjenner organisasjonen og selskapet vårt godt, og han har de kvaliteter og egenskaper som skal til for å drive selskapet videre. Hans energi og ledererfaring vil sikre både kontinuitet og utvikling, sier Hedin.

Umiddelbar overtagelse

Larsson overtar formelt rollen med umiddelbar virkning, men blir ifølge konsernet værende i Sveits frem til høsten for å overse utnevnelsen av sin etterfølger og for å legge til rette for en god overgang av selskapet.

- Jeg er ydmyk, stolt og beæret over muligheten til å utvikle Hedin Automotive og våre datterselskaper videre. Å bli betrodd til å lede mer enn 1000 dyktige medarbeidere i fire land er et stort privilegium. sier Larsson.

Hallvard Vikeså har siden desember vært konstituert leder av Hedin Automotive. Han går nå tilbake til rollen som administrerende direktør for Bavaria Norge.

 

 

.

SISTE STILLINGER

PROFILERTE STILLINGER

Til toppen