Johnny Danielsen blir leder for ny avdeling hos Volvo-importøren
(Foto: Odd Erik Skavold Lystad)

Johnny Danielsen blir leder for ny avdeling hos Volvo-importøren

Går til den norske Volvo-importøren etter over 15 år hos Bertel O. Steen.

Volvo Car Norway har ansatt Johnny Kristian Danielsen som leder for en nyopprettet kommersiell avdeling hos importøren, og får tittelen direktør for Commercial Operations.

Det bekrefter importøren i dag.

Commercial operations er en nyopprettet avdeling hos Volvo Car Norway. Avdelingen omfatter alt det driftsrelaterte arbeidet og den operasjonelle oppfølgingen ut mot Volvo Cars’ forhandlernettverk i Norge, knyttet til servicemarkedet, logistikk, salg, markedsføring og produkt.

Danielsen kommer til Volvo etter over 15 år i Bertel O. Steen-systemet der han blant annet har vært leder for Mercedes-Benz personbil og Opel.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på den kanskje mest spennende jobben i norsk bilbransje, sier Danielsen.

- Med en offensiv Volvo Car Norway-organisasjon og forhandlere som presterer godt, skal vi sammen ytterligere styrke Volvos posisjon i Norge og sikre at vi har de mest fornøyde kundene, sier han.

Danielsen er utdannet som sivilingeniør og økonom, og har lang erfaring fra bilbransjen. I tillegg til å lede Mercedes-Benz og Opel, har Danielsen også ledet forhandleren Bertel O. Steen Ullevål AS. Før det var han direktør for Mercedes-Benz servicemarked i Bertel O. Steen AS.

- Vi er veldig godt fornøyde med at Johnny skal lede det kommersielle arbeidet i Volvo Car Norway videre inn i det som er en veldig spennende tid for hele Volvo-handelen, sier Rita Kristin Broch, administrerende direktør i Volvo Car Norway.

- Johnny har lang erfaring og bred kompetanse fra bilbransjen, både fra importør- og forhandlersiden og vil styrke fagmiljøet i VCN, sier Broch.

- Den nye kommersielle avdelingen vil styrke vår satsing på å bistå forhandlerne i videreutviklingen av driften, samtidig som den skal øke det kommersielle fokuset på tvers av våre forretningsområder. I tillegg til at dette vil tillate øvrige deler av organisasjonen å ha ytterligere fokus på utviklingsarbeid, sier Broch.

Danielsen begynner i Volvo Car Norway 18. januar. Han går samtidig inn i ledergruppen i selskapet.

SISTE STILLINGER

PROFILERTE STILLINGER

Tor-Sigurd Simonsen, NBF

Til toppen