Møller Bil Orkdal ble «Årets Volkswagen-forhandler»

Møller Bil Orkdal ble «Årets Volkswagen-forhandler»

- Dette er den høyeste anerkjennelsen man kan oppnå hos alle våre merker, sier Volkswagen-sjef Harald Edvartsen-Eibak.

- Det er med stolthet og stor glede vi kan utnevne Møller Bil Orkdal til «Årets forhandler Volkswagen 2020», sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen hos importør Harald A. Møller.

- Vi ekstremt takknemlige og ydmyke over den tilliten våre kunder har gitt oss, ikke bare i år men over lang tid, sier Olav Syrstad, daglig leder Møller Bil Orkdal.

Ifølge importøren har forhandleren en lokal markedsandel på hele 19,5 prosent - noe som gjør dem til distriktets største forhandler.

- Tittelen «Årets forhandler» er som kjent den høyeste anerkjennelsen man kan oppnå hos alle våre merker, og blant svært mange gode forhandlere og prestasjoner i 2020, leverte Møller Bil Orkdal en fantastisk lagseier, sier Edvartsen-Eibak.

- Vi er utrolig stolte og takknemlige for å motta utmerkelsen Årets Volkswagen forhandler 2020, sier Olav Syrstad, daglig leder i Møller Bil Orkdal.

- Møller Bil Orkdal har alltid et mål om at våre kunder og våre ansatte skal trives hos oss og få den oppmerksomheten de fortjener. Vi er veldig stolte av den jobben hver enkelt ansatt gjør hver dag, og ikke minst den jobben alle har utført i et krevende 2020, sier Syrstad.

- Møller Bil Orkdal har en sterk teamkultur og setter kunden først i alt de gjør. Årets vinner presterer svært høyt på kundetilfredshet innenfor alle disipliner, og leverer solide resultater, sier Edvardsen-Eibak, og legger til:

- Det er hyggelig at så mange dyktige forhandlere bruker prisen som en intern motivasjonsfaktor gjennom året.

PS: Sveen Auto ble kåret til «Årets forhandler» for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Til toppen