Kristin Monsen går fra markedssjef-jobben hos BOS-forhandleren på Lørenskog til stillingen som salgsdirektør i Kia Bil Norge.
Kristin Monsen går fra markedssjef-jobben hos BOS-forhandleren på Lørenskog til stillingen som salgsdirektør i Kia Bil Norge.

Ny salgsdirektør i Kia Bil Norge

Kristin Monsen er ansatt som salgsdirektør hos den norske Kia-importøren.

Kristin Monsen har lang fartstid i Bertel O. Steen, og kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef for Bertel O. Steen Lørenskog som åpnet nytt bilhus i januar.

Tidligere har hun vært daglig leder ved Bertel O. Steen Lillestrøm og Kia Ensjø, og har også jobbet ved hovedkontoret.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt i den nye jobben. Det blir både spennende og utfordrende, og jeg ser frem til samarbeidet med hele Kia-organisasjonen, sier Kristin Monsen.

- Vi ser frem til å få Kristin med på «Kia-laget». Hun kan vise til bred erfaring fra salg og forhandlerdrift, og vil bli en viktig bidragsyter for oss i Kia, for forhandlerne og i dialogen med Kia Motors i Europa, sier adm. direktør Irene Solstad i Kia Bil Norge.

Fra Kia til Mercedes-Benz

Kristin Monsen etterfølger Trond Eriksen, som 1. juni slutter som salgsdirektør hos Kia-importøren og går over i samme stilling hos Mercedes-Benz.

Eriksen har vært i Kia siden 2009, og har hatt ledende posisjoner innen produkt, markedsføring og nå senest som salgsdirektør.

SISTE STILLINGER

PROFILERTE STILLINGER

Til toppen