F. v.: Anders Greftegreff (daglig leder i Bil1Din), Petter Segtnan (daglig Leder i Retura IR) og Bjarne Brøndbo (styreformann i Bil1Din).
F. v.: Anders Greftegreff (daglig leder i Bil1Din), Petter Segtnan (daglig Leder i Retura IR) og Bjarne Brøndbo (styreformann i Bil1Din).

Retura og Bjarne Brøndbo etablerer felles returselskap

Retura IR AS og Bil1Din AS inngår samarbeide i Verdal for innsamling og demontering av biler og fritidsbåter.

Bil1Din AS, som eies og drives av Bjarne Brøndbo med familie, og Retura IR AS, har etablert selskapet Bil1Din Verdal AS.

- Ambisjonene for selskapet er store, sier daglig leder Petter Segtnan i Retura IR AS.

- Vi ser ikke bort fra at dette bare er starten på et spennende samarbeide som kan passe andre steder i landet, legger han til.

Retura IR AS er en del av Retura Norges landsdekkende franchisesystem som tilbyr renovasjonstjenester for næringslivet.

Bjarne Brøndbo er medeier og styreformann i Bil1din AS.

- Vi har nå fått en sterk og profesjonell partner som passer godt inn i vår strategi om videre vekst. Bransjen er i full omstilling og konsolidering og vi vil være i fremste rekke, sier Bjarne Brøndbo.

Han er eier og styreformann i Bil1Din AS.

Selskapet ble etablert av hans far i 1975 og bygger for tiden et av landets mest moderne gjenvinnings anlegg for biler og fritidsbåter på Skage i Overhalla.

Det nye selskapet vil ha tilhold på Verdal og skal motta og demontere biler, mens salg av deler for gjenbruk vil skje fra Bil1Din på Skage. Der omsettes det brukte deler for ca 30 millioner kroner pr år.

- For Retura gir dette et godt bidrag til å fortsatt være en totalleverandør av avfallshåndtering og gjenbruk, sier Segtnan.

Daglig leder i selskapet er Bjarne Brøndbos sønn Anders, som også leder avdelingen på Skage.

Til toppen