Storeslem for BOS Åsane i årets Kia-kåringer

Storeslem for BOS Åsane i årets Kia-kåringer

En forhandler stakk av med både «Årets forhandler»- og «Årets selger»-prisene, mens en annen forhandler vant eksklusiv prestisjekåring fra Kia Motors Europe.

Kia har nettopp hatt sine kåringer for 2020, og det ble en god dag for Bertel O. Steen Åsane.

Ikke bare kunne de smykke seg med prisen for «Årets forhandler», men også en «Årets selger»-plakett gikk til Bergens-forhandleren.

Knut Johan Andvik, salgs- og markedssjef hos BOS Åsane.

- Det var som å ta både stafetten og individuelt gull, smiler en fornøyd salgs- og markedssjef hos BOS Åsane, Knut Johan Andvik.

Han mener de får god hjelp i at Kia har hatt attraktive modeller – spesielt med elektrisk drivlinje – men at de gode resultatene ikke kommer av seg selv.

- Det er et teamwork dette, alt fra klargjøring til støttefunksjoner. Når vi registrerer så stort antall biler skal ting gå på skinner.

 - Vi tar dette som et klapp på skulderen og en anerkjennelse for det vi gjør, sier Andvik.

30 prosent over salgsmål

- De har levert 30 prosent over målet på nybilsalg, de kommer med innspill på hvordan vi kan jobbe bedre sammen og på aktiviteter – og de er en aktiv forhandler som bryr seg om det som skjer rundt dem, sier Kia Bil Norge-direktør Irene Solstad.

- Hva kreves det for å kunne bli kåret til Årets forhandler?
- Årets forhandler må levere på alle nivåer. De må ha god tilfredshet på salg og service, alt av CI på stell, være positivt innstilt, ta initiativ og være flink lokalt.

Juryen er regionsdirektørene og ledelsen i Kia Bil Norge.

Årets selger - igjen

Prisen for årets selger er delt i fire, basert på størrelsen på forhandleren. I gruppen for de største forhandlerne var det Casper Andvik som vant, merkesjef for Kia hos BOS Åsane.

Casper Andvik, merkesjef Kia hos BOS Åsane.

- Dette var veldig kjekt, sier Casper Andvik, som ikke er helt ukjent med tittelen som «Årets selger».

Den vant han også i 2017.

- Akkurat i år var vi usikker på om koronaen tok knekken på kåringene også, så det var en overraskelse – og stor stas, sier han og påpeker at selv om prisen bærer hans navn, er det flere som kan ta æren, sier vinneren.

- Selv de individuelle prisene vil vi ikke klare uten at vi er et velfungerende team, sier han.

Prestisjepris til Tromsø

I tillegg til prisene utdelt fra den norske importøren, kunne en forhandler smykke seg med en såkalt «Platinum Prestige Dealer Award»:

Teknisk Bureau Tromsø

Ifølge Kia-importøren nomineres prisen av Kia Motors Europe, og blir normalt overrekt i forbindelse med en galla som har vært avholdt ulike steder i Europa. Denne har naturlig nok ikke funnet sted i år.

Dette skriver importøren om prisen:

«Årets vinner presterer godt på samtlige områder, høy kvalitet og har tatt et ekstra stort ansvar i forhandlernettet (i Troms og Nordland).»

Dette er alle prisvinnerne

Kåring

Vinner

Årets forhandler

Bertel O. Steen Åsane

Årets servicemarkedsforhandler

Teknisk Bureau AS

Årets markedsprestasjon

Bertel O. Steen Lørenskog

Årets selger, gruppe 1

Casper Andvik
Bertel O. Steen Åsane

Årets selger, gruppe 2

Frode Hansen
Bilbutikk1

Årets selger, gruppe 3

Simen Bystrøm
AS Auto Askim

Årets selger, gruppe 4

Andreas Granrud
Granrud Bilverksted

Til toppen