Abax Worker i bruk på byggeplassen.

Abax og Hantverksdata inngår samarbeid

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Abax og Hantverksdata har inngått en internasjonal samarbeidsavtale hvor de to nordiske markedslederne, innenfor ERP og Telemetri, fremover skal videreutvikle systemer og løsninger. Som et ledd i dette samarbeide kjøper Hantverksdata prosjektstyringsverktøyet Worker fra Abax.

Abax vil med dette samarbeidet fokusere og styrke satsningen innenfor sitt kjerneområde «Telemetri og Telematikk» samtidig som Hantverksdata vil forsterke sin ERP-satsing gjennom å overta Worker-tjenesten. Parallelt med dette inngår begge selskaper et «tett partnerskap» for å styrke markedstilbudet til håndverkere og entreprenører i de nordiske landene.

- Dette samarbeidet er veldig spennende for bransjen, og for kundene vil dette bety bedre og mer tilpasset funksjoner sammen med tette integrasjoner, sier CEO i Abax, Morten Strand

- Vi ser en sterk trend blant alle håndverksbedrifter til å integrere ERP- og Telemetri-løsninger som elektronisk kjørebok, verktøy styring og prosjekt administrasjon. Alle med hovedformål om å effektivisere prosesser, sier CEO i Hantverksdata, Mikael Viotti.

- Begge selskapene ønsker å styrke sin markedsposisjon, samt ligge i forkant av utviklingen med enda bedre tjenester til kundene. Derfor er vi veldig glade for å ha landet denne form for partnerskap med tanke på fremtidens utfordringer, sier Strand og Viotti samstemt.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS