Rectangle, Font

ANNONSE

Høy fleksibilitet øker servicenivået

– De største fordelene med Sharebox er at vi kan ha lavere bemanning, samtidig med at vi kan ha åpent 24/7 gjennom å tilby leiebil til alle døgnets tider.

Det sier Michael Cohen, områdesjef i Enterprise bilutleie. Vi møter han og salgssjef Marius Eikens på Gardermoen, der de har en Sharebox hengende på veggen på vei mot parkeringshuset. En boks som har blitt svært verdifull for dem.

Automotive design, Smile

– Helt utvilsomt en god løsning for kundene våre

LES OGSÅ:

GUMPENS AUTO GRENLAND:

– Når det er mye aktivitet kan du sikkert spare hver kunde for fem til ti minutter ventetid. I hvert fall, anslår han.

Enterprise bruker Sharebox mye når de ser trafikktoppene komme, noe som gir dem en fleksibilitet.

– Vi sender alltid en bookingbekreftelse til kunden. Når de legger inn nødvendig informasjon i appen, eller på nettsiden, kan vi starte kundereisen gjennom Sharebox, forteller Marius Eikens.

– Da blir det superenkelt for kunden. De får vite hvor boksen er lokalisert. De angir lokasjonskoden i Sharebox, de får ut nøkkelen og henter bilen, fortsetter han.

På en flyplass, som her, er det naturlig at kundene kommer puljevis. En nøkkelboks med sømløs software gir utleieselskapet mulighet til å håndtere disse toppene på en smidig måte. Det minimerer ventetiden i skranken for kundene. Ta Evenes som eksempel.

– Der kommer det selvsagt langt færre fly daglig, og alle kundene kommer på de samme flyene. Her bruker vi Sharebox-en for alt det den er verdt. Vi legger så å si alle nøklene i den, og det er kanskje bare en eller to som blir sendt til skranken, forteller Cohen.

Dette sparer selvsagt mye tid for alle parter. En effektiv håndtering som gir en langt bedre kundeopplevelse.

Dynamisk bruk

Når det er mye aktivitet kan du sikkert spare hver kunde for fem til ti minutter ventetid. I hvert fall.

Michael Cohen, områdesjef, Enterprise bilutleie

I tillegg til at vi er i stand til å levere ut biler døgnet rundt, kan vi redusere åpningstidene på våre mindre lokasjoner.

Michael Cohen, områdeleder Enterprise.

Automotive parking light, Land vehicle, Tire, Wheel, Car
Portable communications device, Mobile phone, Telephony, Gadget

Men det er ikke alltid det er hensiktsmessig å benytte en helautomatisert kundereise. Særlig ikke her ved Oslo lufthavn. Derfor gjør de alltid en vurdering på hvem de ruter til skranken og hvem de sender direkte til boksen. Det er tross alt forskjell på returnerende business-reisende som leier ofte, og familien som skal lande i hovedstaden for sin første Norges-ferie.

– Vi siler ut kundegrupper basert på bestilling av bil, leielengde og hvilke personer som kommer. Vi vet at enkelte vil ha behov for litt mer hjelp med bil og system, sier salgssjef Eikens.

– Hva er den perfekte Sharebox-kunde for dere?

– Jeg vil si det er forretningsreisende som kanskje skal ha bilen 1-2 dager, som er godt kjent med teknologi på mobiltelefonen, og egentlig er happy med å bare fikse alt selv.

Men andelen de kjører igjennom Sharebox-systemet er stadig økende, også her på landets største flyplass.

– Ja, for vi har lært oss bruken og vår trygghet øker hele tiden, understreker Cohen.

Vurderer hver bestilling

OM ENTERPRISE RENT-A-CAR

Enterprise rent-a-car ble grunnlagt i 1957. I dag har det omfattende nettverket, bilparken og tjenesteutvalget posisjonert Enterprise som en del av den største leverandøren av transportløsninger på verdensbasis.

Enterprise kan tilby kundene utleiebiler både i lokalmiljøet og på flyplassen, deling av bil, eksotisk bilutleie og varebilutleie, i tillegg til at Flex-E-Rent-tjenesten leverer bedriftsløsninger for spesialiserte kjøretøybehov, inkludert temperaturregulerte varebiler og minibusser. Du finner Enterprise i flere enn 100 land og har over 9500 utleiesteder.

Les mer på https://www.enterprise.no/

Enterprise bruker Sharebox aktivt. Som et tilbud, et supplement og en avlastning. Det fungerer svært godt for dem, men det aller viktigste barometeret er og blir hvordan kundene oppfatter dette. De er helt trygge på at dette oppleves som en god tjeneste.

– Vi har nærmest null dårlige tilbakemeldinger. Vi hadde ett tilfelle der en kunde ikke fikk opp boksen på Flesland, men Sharebox har en døgnåpen telefon for support. De kunne åpne boksen for kunden etter verifisering, så det løste seg greit, forteller Cohen.

Det er en fallskjerm som de altså svært sjelden trenger, men når de virkelig trenger det, er det bare å trekke i tråden.

– Jeg er utrolig fornøyd med servicen vi får fra Sharebox og at samarbeidet mellom oss fungerer så godt som det gjør, sier Michael Cohen.

Fornøyde kunder

Jeg er utrolig fornøyd med servicen vi får fra Sharebox og at samarbeidet mellom oss fungerer så godt som det gjør.

Michael Cohen, områdeleder, Enterprise.

Døgnåpen

Enterprise sørger for at de hele tiden har «åpne» nøkler tilgjengelig i boksen. Da kan leieselskapet enkelt levere ut bil, uten at noen må håndtere kunden over skranke.

– Vi kan legge inn et antall nøkler inne i lukene som vi holder av til kunder som ikke har booket bil eller dem som kommer utenfor åpningstidene våre, forklarer Cohen.

– Vi bruker disse nøklene også for å kunne tilby leiebil i forbindelse med berging- og veiassistanse, legger han til.

Det faktum at de ikke trenger å være bemannet konstant for å opprettholde et godt servicenivå er selvsagt svært verdifullt.

– I tillegg til at vi er i stand til å levere ut biler døgnet rundt, kan vi redusere åpningstidene på våre mindre lokasjoner. Der har vi færre utleveringer etter et visst klokkeslett, og da holder det kanskje med én til to ansatte, mot fire eller fem, sier områdesjefen.

Fornøyde kunder, høyere inntekter. Vi kombinerer digitale tjenester og hardware som forbedrer kundeopplevelsen og reduserer kostnadene i bilindustrien.

Høyere servicegrad. Lavere kostnader. Bedre inn- og utsjekk for dine kunder. Lavere kostnader betyr høyere inntjening.

Skreddersydd for bilforhandleren. En total og sikker løsning for nøkkelbytte og betaling.

Sharebox skaper digitale kundereiser i bilbransjen.

Rectangle, Font

Superenkel biloverlevering

PRODUSERT AV NATIVE MEDIA.

ANNONSE FOR SHAREBOX