Terje Male
Terje Male

Ny jobb for tidligere Møller-topp

Blir daglig leder for konsulentselskap tilknyttet bilbransjen.

Male blir ny sjef i konsulentselskapet Varde Hartmark etter Even Nordstrøm.

- Terje Male har bevist at han har unike strategiske ferdigheter og er i tillegg en handlingens mann, sier styreleder Per Høiby.

- Han vil nå få hovedansvaret for å utvikle virksomheten ytterligere, både strategisk og kommersielt, sier styreleder Per Høiby.

Male ser frem til å overta ledelsen av selskapet.

- Det gamle Hartmark var i mange år en markedsleder i norsk consulting. Varde Hartmark har bygget videre på dette og har en etter mitt syn unik tilnærming til strategirealisering, det vi si istandsetting av ledere til å gjennomføre endringsløp, sier Male.

Han legger til at selskapet har erfaring innen organisasjons- og lederutvikling.

- Det er min ambisjon at dette selskapet igjen skal bli nummer én i Norge på disse to områdene, sier Male.

Brukte Varde Hartmark i Møller

- Jeg benyttet Varde Hartmark som rådgiver i min tid som sjef i Møller Mobility Group. Selskapet har en grunnleggende annen tilnærming til konsulentfaget enn andre konsulentmiljøer jeg har jobbet med, sier Male.

Etter at han sluttet i Møller har Male vært assosiert partner i konsulentselskapet. Varde Hartmark har blant annet utviklet «fordelskalkulatoren» som NBF nå benytter for å vise lønnsomheten av medlemskap i Bilbransjeforbundet.

- Selskapet er ikke bare det beste miljøet jeg kjenner til innen strategirealisering, men har også betydelig kompetanse og kapasitet når det gjelder digitale løsninger, sier Terje Male.

Han tiltrådte stillingen som daglig leder mandag denne uken.

SISTE STILLINGER

PROFILERTE STILLINGER

Til toppen