Baudouin Denis (t.v.) overtar 1. september som administrerende direktør i BMW Group Norge etter Lars Aamodt.
Baudouin Denis (t.v.) overtar 1. september som administrerende direktør i BMW Group Norge etter Lars Aamodt.

Ny sjef for BMW Group Norge

Etter snaut to år som leder for BMW- og Mini-importøren har Lars Aamodt takket ja til ny jobb i BMW-systemet internasjonalt. Dette blir den nye Norges-sjefen.

Lars Aamodt (42) har jobbet i den norske BMW Group-organisasjonen siden 2001 og tiltrådte høsten 2018 som administrerende direktør for BMW Group Norge. Han kom da fra stillingen som adm. direktør i BMW Financial Services Norge.

Aamodt har nå takket ja til jobben som «Sales Director BMW Group Northern Europe» og 1. september overtar franskmannen Baudouin Denis (52) sjefsstolen i Norge.

- 19 år er en lang tid, men årene har faktisk gått fort og hvert eneste år har vært utrolig lærerikt. Jeg er svært takknemlig for det samarbeidet og alle de utfordringene og mulighetene disse årene har bydd på, sier Aamodt.

- Jeg har lenge vært åpen for en internasjonal rolle og utfordringer utenfor Norge, selv om muligheten kom noe raskere enn planlagt, legger han til.

Aamodt skal fortsatt være nær det norske markedet, og være en norsk stemme inn i Nord-Europa-kontoret i Stockholm.

Han vil bli boende i Norge, men tilbringe deler av arbeidsuken på kontoret i Stockholm. (Aamodt blir nå en av flere nordmenn som jobber for det Nord-Europeiske BMW-kontoret.)

- Jeg føler meg trygg på at jeg gir stafettpinnen videre for det som et sterkt lag hos importøren, og et solid forhandlernettverk med svært gode prestasjoner gjennom flere år, sier Aamodt.

Aamodt blir sittende i Styret i BIL ut perioden.

Franskmannen Baudouin Denis overtar 1. september som administrerende direktør for BMW Group Norge.

Han tar over

Baudouin Denis (52) er i dag administrerende direktør i BMW Group Polen, hvor han vært siden 2017. Før det var han administrerende direktør for BMW Group Ungarn.

Denis har hatt en rekke stillinger innen BMW Group globalt innen salg og markedsføring i München, Belgia, Filippinene og i Frankrike - hvor han opprinnelig er fra.

- Min familie og jeg er veldig tiltrukket av Norge. Jeg ser frem til å bli en del av BMW Group Norway-teamet, for å støtte våre forhandler og bidra til høy kundetilfredshet, sier Baudouin Denis.

SISTE STILLINGER

PROFILERTE STILLINGER

Tor-Sigurd Simonsen, NBF

Til toppen