Fra venstre: Christian Gunneng, Trude Faye Lund og Terje Grøndahl får nye utfordringer i Møller Bil.
Fra venstre: Christian Gunneng, Trude Faye Lund og Terje Grøndahl får nye utfordringer i Møller Bil.

Organisasjonsendringer i Møller Bil

Tre daglige ledere i Møller Bil Stor-Oslo har fått nye jobber.

Terje Grøndahl (55) blir ny daglig leder for Audi Møller Bil Oslo Vest.

Terje Grøndahl (55) blir ny daglig leder for Audi Møller Bil Oslo Vest.

Han har de siste 20 årene vært daglig leder for Møller Bil Follo.

- Grøndahl er en av våre mest erfarne daglige ledere, og har over tid levert svært gode resultater. Han er et godt eksempel på en leder som er flink til å utvikle både folk og forretning. Jeg er svært glad for at Terje tar over stafettpinnen etter Trude, og bygger videre på det fine grunnlaget hun ar lagt hos Møller Bil og Audi sitt flaggskip, sier Stein Are Olsen, regiondirektør for Møller Bil Stor-Oslo.

Christian Gunneng (45) blir ny daglig leder for Møller Bil Follo.

Christian Gunneng blir ny daglig leder Møller Bil Follo.

Han kommer fra stillingen som daglig leder hos Møller Bil Jessheim.

Gunneng har lang fartstid i konsernet, og begynte i Møller Mobility Group i 1999 hos Auto E18 (i dag Møller Bil Asker & Bærum). Siden den gang har han hatt ulike roller hos ulike forhandlere i konsernet.

- I Christian Gunneng får Møller Bil Follo en dyktig og erfaren leder. Christian er folkelig, inkluderende og flink til å skape et godt arbeidsmiljø. Han og temaet på Jessheim har levert mange gode prestasjoner, og har de siste to årene både blitt kåret til årets Skoda-forhandler og årets Audi-forhandler. Når Terje etter så mange år skal forlate Møller Bil Follo, er jeg veldig glad for at det er Christian som blir hans etterfølger, sier Stein Are Olsen.

Jobben som daglig leder for Møller Bil Jessheim vil bli lyst ut internt og eksternt.

Trude Faye Lund (53) blir prosjektleder «Sales Excellence» i Møller Bil.

Trude Faye Lund (53) blir prosjektleder «Sales Excellence» i Møller Bil.

Hun kommer fra stillingen som daglig leder hos Audi Møller Bil Oslo Vest.

Der har hun sammen med teamet sitt solgte rekordmange Audi i fjor. Trude Faye Lund har i tillegg lang erfaring fra salg og salgsledelse, blant annet fra Møller Bil Romerike (i dag Møller Bil Hvam).

- Trude Faye Lund har over tid levert ekstremt gode salgsprestasjoner i de ulike rollene hun har hatt. Både som selger, salgs- og markedssjef og som daglig leder. Hun har mye positiv energi, og er veldig flink med folk og team. Når vi nå etablerer prosjekt «Sales Excellence», er vi veldig fornøyd med å få med Trude på laget, sier Sverre Helno, adm. direktør Møller Bil.

SISTE STILLINGER

PROFILERTE STILLINGER

Til toppen