Rune Johnsen er Head of Car Finance i Nordea Finans.
Rune Johnsen er Head of Car Finance i Nordea Finans.

Volvo fortsetter med Nordea

Volvo Car Norway forlenger avtalen som gjør Nordea til deres foretrukne finansieringspartner i Norge.

Volvo Car Finacial Services driftes av Nordea Finans og er Volvo Car Norways finansieringstilbud til kunder i privat- og bedriftsmarkedet i Norge.

Etter en anbudsprosess i våres har Volvo Car Norway valgt å gå videre med Nordea og partene har nå signert en ny treårig avtale.

Nordea har vært Volvo Car Norways finansieringspartner siden 2011.

Andreas Malmström er CFO i Volvo Car Norway.

Omfattende prosess

- Det har vært en omfattende prosess med en nøye evaluering for å finne riktig partner for fremtiden, sier Andreas Malmström, som er CFO i Volvo Car Norway AS.

- Med en ny treårsavtale på plass vil vi fortsette å bygge videre på det sterke strategiske partnerskapet vi har med Nordea og fortsette vårt fokus på digitalisering, sier han.

- Eksamensdag

Nordea Finans Norge er et heleid datterselskap av Nordea Bank Abp og del av Nordea Finance, Nordens største finansieringsselskapsgruppe.

- Volvos valg av Nordea som fremtidig samarbeidspartner for Volvo Car Finance var svært viktig for oss, sier Rune Johnsen, Head of Car Finance i Nordea Finans.

Om Nordea Finans Norge AS

Nordea Finans Norge er en del av Nordea-konsernet og tilhører Nordea Finance - Nordens største finansieringsselskapsgruppe. Nordea Finans Norge AS er et heleid datterselskap av Nordea Bank Abp og er konsernets spesialister innen leasing, bilfinansiering, factoring og salgsfinansiering. Produktene distribueres gjennom bankens landsomfattende salgsnett, ved selskapets egne medarbeidere på selskapets ti regionskontorer og ikke minst via samarbeidspartnere som Volvo Car Norway og deres forhandlernett. Selskapet har 246 medarbeidere i Norge og en samlet forvaltnings-kapital på 42,7 mrd. kroner ved utgangen av 2. kvartal 2020.

- Etter en omfattende prosess er vi stolte av å bli valgt som samarbeidspartner til et av bransjens mest progressive merker.

Han sier at Nordea har gjort store endringer for å møte forventningene fra dagens- og fremtidens bilbransje de siste årene.

- For oss var denne prosessen på mange måter vår eksamensdag for den utviklingen vi har vært igjennom og et godt bevis på at vi satser riktig.

- Nå ser vi fram til et godt samarbeid med Volvo videre, sier Rune Johnsen.Til toppen