Espen Haugli med beviset på av Sverre Haugli Bilforretning AS ble «Årets forhandler» hos Citroën i 2020.
Espen Haugli med beviset på av Sverre Haugli Bilforretning AS ble «Årets forhandler» hos Citroën i 2020.

Sverre Haugli Bilforretning: «Årets Citroën-forhandler» og plussresultat i 2020

- For oss var det viktig at denne prisen ble delt ut personlig, og ikke over Teams - da var det bedre å vente litt, sier Citroën-sjef Ole S. Nedenes om den forsinkede prisutdelingen.

Publisert

Citroën-forhandleren Sverre Haugli Bilforretning AS, stakk av med prisen for «Årets forhandler» for 2020.

Fjoråret ble på flere måter et bra år for forhandleren på Hønefoss.

Etter et «oppgraderingsår» i 2019, hvor resultatet for første gang siden 2011 endte i minus, var det et pent løft i både topp- og bunnlinje i 2020.

Omsetningen økte med 28 prosent, til 58 millioner, mens resultat før skatt gikk fra minus 138.000 kroner til 1,9 millioner.

- Levert topp resultater

Det var daglig leder og eier Espen Haugli som på vegne av forhandleren mottok prisen fra Citroën-sjef Ole S. Nedenes hos Citroën Norge.

- Tittelen som årets Citroën-forhandler henger selvsagt høyt, og deles ut etter en totalvurdering av resultatene hos forhandleren, sier Nedenes.

<em>F. v.: Citroën-sjef Ole S. Nedenes i Bertel O. Steen og daglig leder og eier av Sverre Haugli Bilforretning AS, Espen Haugli.</em>
F. v.: Citroën-sjef Ole S. Nedenes i Bertel O. Steen og daglig leder og eier av Sverre Haugli Bilforretning AS, Espen Haugli.

En rekke områder, som salg av personbil og varebil, score på kundetilfredshet og selvsagt hvordan man håndterer verkstedkundene vurderes og danner grunnlaget for kåringen, ifølge importøren.

- Espen og resten av de ansatte har levert topp resultater på alle disse områdene og stikker derfor av den gjeve prisen.

For et par år siden åpnet Sverre Haugli Bilforretning et betydelig oppgradert og påbygget anlegg, midt i sentrum av Hønefoss.

Selskapet har over 60 år lang historie, og er i dag BYD-forhandler i tillegg til å representere Citroën på Ringerike.

- Vi setter stor pris på den innsatsen dere legger ned for Citroën, og takker for det gode og konstruktive samarbeidet som også hjelper oss til å bli bedre og levere bedre resultater, fortalte Ole S. Nedenes til Haugli ved overrekkelsen.

Normalt sett deles forhandlerprisene fra Citroën ut tidligere på året, men pandemi-situasjonen har ført til at det ble utsatt frem til nå.

- For oss var det viktig at denne prisen ble delt ut personlig, og ikke over Teams - da var det bedre å vente litt, sier Nedenes.