Axess Logistics kjøper Auto Transport Services (ATS)

Konkursboet i Auto Transport Services AS har inngått avtale om salg av virksomheten.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Axess Logistics AS kjøper Auto Transport Services AS.

Sammen med Auto Transport Services AS har Axess Logistics AS anslagsvis rundt 80 prosent av markedet for biltransport i Norge. På nye biler er det ingen andre kjente transportører.

Aktører Bilbransje24 har vært i kontakt med lørdag ettermiddag stiller spørsmål om Konkurransetilsynet vil kunne godkjenne overtagelsen.

Alle 200 ansatte med videre

Avtalen innebærer at Axess Logistics AS viderefører all drift og ansatte.

- Dette innebærer også at alle kunder som venter på biler vil få disse snarlig utlevert, sier bostyrer Lene Langseth, partner i TYR Advokatfirma AS.

- Boet har vært i dialog med flere interessenter.

- Etter intensive forhandlinger aksepterte boet i går kveld et tilbud som vil sikre kreditorfellesskapet og de ansatte på en meget god måte, sier Langseth.

Eva Sundberg er administrerende direktør i Axess Logistics AS.

- Vi er på vegne av både kunder og ansatte i Auto Transport Service AS glade for at vi kan videreføre virksomheten uten avbrudd, sier Sundberg.

- Axess Logistics AS vil gjøre vårt ytterste for å sikre rettidige leveranser og tar i den anledning i bruk alle tilgjengelige midler

- Situasjonen som oppsto i forbindelse med konkursen er komplisert og til dels utfordrende, men vi har tiltro til at situasjonen kan håndteres uten for store forsinkelser, sier Sundberg.