Glenn Steiner blir direktør for kjede- og forhandlerutvikling.
Glenn Steiner blir direktør for kjede- og forhandlerutvikling.

Ny direktør for kjede- og forhandlerutvikling hos Bertel O. Steen

Glenn Steiner tiltrer 1. april som direktør for kjede- og forhandlerutvikling i den nyopprettede avdelingen kjedeutvikling og tjenester.

Publisert

- I Glenn får vi en kompetent leder til stillingen som direktør kjede- og forhandlerutvikling, sier Simona Trombetta.

Hun er direktør for kjedeutvikling og tjenester hos Bertel O. Steen.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Glenn Steiner blir direktør for kjede- og forhandlerutvikling i avdelingen kjedeutvikling og tjenester i Bertel O. Steen</span>.
Glenn Steiner blir direktør for kjede- og forhandlerutvikling i avdelingen kjedeutvikling og tjenester i Bertel O. Steen.

Glenn Steiner (43) kommer fra stillingen som daglig leder av Porsche-forhandleren på Billingstad utenfor Oslo.

Han har også flere års erfaring fra retail (NorgesGruppen i ulike stillinger). Steiner begynte sin karriere hos Centra Høvik i 1999 hvor han siden ble varehussjef. Han har vært kjededirektør for Ultra, Centra og Jacobs samt driftsdirektør/regionsjef for Meny & totalansvarlig for Jacobs-kjeden.

Steiner ble i 2018 administrerende direktør og bygget opp Porsche Center Asker & Bærum.

- Helhetlig forvaltning av forhandlernettet

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Simona Trombetta er direktør for kjedeutvikling og tjenester hos Bertel O. Steen.</span>
Simona Trombetta er direktør for kjedeutvikling og tjenester hos Bertel O. Steen.

Som direktør kjede- og forhandlerutvikling i Bertel O. Steen, skal Glenn sikre en helhetlig forvaltning av konsernets forhandler- og distribusjonsnett på tvers av alle merkevarer og eierstruktur (egeneide og frittstående forhandlere).

- Målet er å sikre en styrket tilstedeværelse i markedet og et effektivt forhandlernett. Glenn får ansvaret for å designe, utvikle og forvalte et kjedekonsept for konsernet og en samarbeidsmodell med de frittstående forhandlerne, sier Trombetta.

- Han skal også utfordre CI-kravene fra fabrikkene, og sikre at forhandlernettet er i henhold til gjeldende krav.

I ledergruppen

Steiner rapporterer til Trombetta og blir en del av ledergruppen i Kjedeutvikling og tjenester. Han får ansvaret for et team på 10 personer bestående av merkededikerte ressurser, som fortsatt vil ha en tydelig rolle mot fabrikkene.

- Glenn har lang erfaring med kjededrift og kjedeutvikling innenfor dagligvare og bilbransjen og har i tillegg bred ledererfaring. Han er initiativrik, har stor gjennomføringskraft og er både sosial og inkluderende, sier Trombetta.

- Vi er trygge på at konsernets distribusjonsstrategi og utviklingen av en slagkraftig forhandlerkjede er i trygge hender hos ham..