To dobbeltvinnere i Jaguar Land Rover-kåringene

To dobbeltvinnere i Jaguar Land Rover-kåringene

Sandven kunne ta med seg to av de fire prisene i Jaguar Land Rover-kåringene for 2020 - inkludert den gjeveste: Årets forhandler.

I forbindelse med Jaguar Land Rovers digitale kick-off for 2021 har de hatt forhandlerkåringer i fire kategorier:

«Årets forhandler salg», «årets forhandler service», «årets forhandler markedsføring» og - naturligvis - «Årets forhandler».

- Vi hadde vår første samling med kåringer i fjor. Denne gangen fortjener alle heder etter et svært utfordrende år – ikke minst når jeg ser hvordan alle i hele nettverket har stått på, sa importsjef Marius Hayler på kick-off-arrangementet som foregikk digitalt fra et studio.

- Selvfølgelig ser jeg frem til at vi alle kan møtes ansikt til ansikt igjen. At dette må skje fra et studio, isolert fra alle forhandlerne, ødelegger allikevel ikke gleden over å hedre alle i forhandlernettverket, og spesielt de som er utvalgt i sine kategorier, sa Hayler.

Dette ble vinnerne

Årets forhandler
Forhandleren som i år gikk av med den gjeveste prisen «Årets forhandler», ble Sandven British Cars Bergen.

- Sandven har utmerket seg først og fremst ved å kunne omstille seg. De har vist at de klarer og tørr å tenke nytt og annerledes i et uforutsigbart år. De er også et eksempel på at nybilsalg ikke er alt, fokus på kundene og et stort engasjement for lokalsamfunnet har vært minst like viktig da vi valgte dem, sa Hayler.

Årets forhandler Salg: Motorpool
Dette skriver juryen: «Motorpool har vist en god evne gjennom året til å konvertere leads til salg. Dette viser seg videre i en god oppnåelse av sine salgsmål, og Motorpool har brukt finansiering som et viktig verktøy i å nå disse målene.»

Årets forhandler Service: Sandven British Cars Bergen
Dette skriver juryen: «Sandven stakk også av med prisen Årets Forhandler Service. De har gode interne prosesser, som sikrer en god kundeopplevelse gjennom effektivt og godt faglig utført arbeid. I tillegg søker de alltid å finne den beste løsning for hver enkelt kunde, i hver enkelt sak. Dette gjenspeiler seg også i den imøtekommende og effektive dialogen de har med importøren.»

Årets forhandler Markedsføring: Motorpool
Dette skriver juryen: «I året som har gått har Motorpool hatt en meget effektiv og helhetlig markedskommunikasjon, som samtidig ivaretar merkevarene. Videre har deres fokus på leadsgenererende markedsaktiviteter og konvertering av disse bidratt til at Motorpool har utmerket seg det siste året.»

Til toppen