Harald Frigstad, ny konsernsjef i Bertel O. Steen.
Harald Frigstad, ny konsernsjef i Bertel O. Steen.

Ny konsernsjef på plass: - Vi må holde hjula i gang

En annerledes "første dag på jobben" for den nye konsernsjefen i Bertel O. Steen.

- Jeg hadde sett frem til å gå rundt å hilse på mine nye kolleger på hovedkontoret i dag, sier Harald Frigstad.

I dag har han formelt overtatt som ny konsernsjef i Bertel O. Steen etter Bjørn Maarud, men hilserunden må han ta digitalt.

- Vi har gode tekniske hjelpemidler som gjør at jeg kan være operativ fra første stund. Uansett, det er godt å være i gang, sier Frigstad.

Frigstad ble annonsert som Maaruds arvtaker 22. januar. Første dag på jobben handler nå i all hovedsak om håndtering av koronasituasjonen.

- Vi har mange ansatte som dessverre berøres av permitteringer nå. Jeg forstår at det er tøft. For meg er målet at vi kan opprettholde flest mulig trygge arbeidsplasser når situasjonen normaliserer seg, sier Frigstad.

- Den beste måten å klare det på, er at vi i disse vanskelige tidene holder hjula i gang best mulig, mener den nye konsernsjefen.

Bare dager før Frigstad tiltredelse ble det bestemt at konsernsjefen skulle gå ned 25 prosent i lønn, mens resten av ledelsen tok et lønnskutt på 15 prosent.

Les også: Reaksjoner på Harald Frigstad som ny konsernsjef i Bertel O. Steen

Frigstad har den siste tiden gjort seg kjent med Bertel O. Steen, slik at han ikke er uforberedt på det som venter ham.

- For en bilmann som meg, ser jeg veldig frem til å få bidra i den videre utviklingen av Bertel O. Steen sammen med våre dyktige medarbeidere, sier Frigstad.

SISTE STILLINGER

PROFILERTE STILLINGER

Til toppen