Fv: Frode Hebnes, administrerende direktør i Bilia og Daniel Solomonsz, markedssjef i Bilbransje24.

Bilia og Bilbransje24 med sentralavtale

Bilia-konsernet holder seg oppdatert med Bilbransje24.

Merk at denne artikkelen er flere år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi syns det er gledelig at det er flere aktører som vier vår bransje oppmerksomhet, sier Frode Hebnes, administrerende direktør for Bilia Personbil AS.

Bilia har nå inngått en sentralavtale som gir ansatte i Bilia Personbil AS, Toyota Bilia AS og Jensen & Scheele Bil AS tilgang til Bilbransje24 gjennom nettside, mobil-app og nyhetsbrev.

- Det er bra at det er flere sider av bransjen som dekkes og av flere aktører, sier Hebnes.

Han peker blant annet på servicemarkedet som et område han ser som viktig i dag, og trolig enda viktigere i tiden fremover.

- Det er ønskelig med undersøkende journalistikk, at man går dypere inn i områder. Det er spennende, sier Hebnes.

Bransjen er i sterk utvikling, og Hebnes mener det skjer mer nå enn noen gang innen områder som konsolidering, digitalisering, elektrifisering og urbanisering.

- Vi ønsker at våre medarbeidere skal holde seg oppdatert på det som skjer i bransjen, kanskje spesielt i disse tider hvor det skjer så mange endringer, sier Hebnes.

At flere nå ser verdien i sentralavtaler gleder daglig leder i Bilbransje24, Per Morten Merg.

- Vi er ydmyke og glade for at Bilia har valgt å inngå en slik avtale for å gi ansatte tilgang til våre nyheter og analyser.

- Sentralavtaler er enkle å administrere for begge parter og vi opplever at våre abonnenter også ser store fordeler med disse, sier Merg.