Ny salgsdirektør i Starco Norge

Dekk-, felg-, og oljegrossisten, som de siste tre årene har tjent nær 250 millioner, vil styrke sin posisjon og ta større markedsandeler.

Aleksander Ragnem er ansatt som salgsdirektør i Starco Norge AS.

Han kommer fra stillingen som regionssjef hos maskinutleiefirmaet Renta Norge AS.

Ragnem har tidligere jobbet med kontorutstyr som salgsdirektør i Maske og utviklingssjef i Staples. Han har også erfaring fra Elis, First og Marriott Hotels.

- Ansettelsen markerer et viktig steg mot å styrke Starco Norges markedsposisjon, forbedre kundedialogen og levere enda mer verdi til våre forhandlere og kunder.

Det sier administrerende direktør Jens Kristian Henriksen.

- Dette markerer starten på en ny fase for Starco Norge, som vil være en del av utviklingen vår med en mer moderne og kundeorientert salgsstrategi for fremtiden.

- Gjennom sin karriere har Ragnem opparbeidet seg en dyp forståelse for både salgsledelse og grossistvirksomhet, noe som gjør ham godt rustet til å lede salgsarbeidet til Starco Norge videre.

Styrker salgsteamet i hele Norge

Detter er Starco Norges eiere

Starco Norge AS eies 100 % av NTG Holding AS, som igjen er eid av Nordic Tyre Group AB. Det svenske konsernet gjorde sin inntreden i Norge i 2021, da selskapet kjøpte Starco Norge og RAC Tyres. RAC besto av importselskapet Gummi-Centralen og dekkverksted-kjeden Dekk1. De to importselskapene ble deretter fusjonert og heter i dag Starco, mens Dekk1 ble innlemmet i Starco-kjeden Dekkteam.

Nå teller DekkTeam 120 verksteder, hvorav 46 er egeneide. Det gjør dem til Norges største dekk-kjede.

Henriksen mener selskapet vil være godt tjent med en ny erfaren salgsleder, når det settes mål om å ta større markedsandeler.

- Min prioritet er å videreutvikle Starco Norge til å være en enda mer relevant og verdiskapende samarbeidspartner for våre kunder, gjennom en strukturert og målrettet salgsprosess, sier den nytilsatte salgsdirektøren.

- Vi skal komme tettere på forhandlerne og sikre at vi tilpasser oss deres behov på en effektiv måte.

- Å bli oppfattet som en god samarbeidspartner står sentralt i selskapets strategi, og sammen med endringer i organiseringen, vil Starco Norge kunne tilby enda bedre oppfølging og service, sier Aleksander Ragnem.

x